[Docent] Hefei Kinderen BI DAHUA: respect voor elke jeugd die het leven van het kind oplicht "eerste lamp"

Hefei Kinderen Bihua (figuur / respondent) [Docent Archives] BI DABA, Hefei Shuanggang Kindergarten Onderwijs Groepsbescherming, plaatsvervangend directeur, provincie Anhui, uitstekende leraar, Hefei-leraar, belangrijke leraar, Yuyang District Uitstekend Party Lid, Lescoard Association, Fuyang beroemde leraar. Hij heeft de eerste prijs van het klaslokaal in Anhui-provincie gewonnen en de eerste prijs van de Anhui Micro Tour Competition.

Veel gehoste of als een belangrijk lid namen deel aan het nationale niveau, provinciaal en gemeentelijk onderwerponderzoek, en nam deel aan de voorbereiding van de lesmateriaal voor kleuterschoolboeken in de provincie Anhui. Van lesgeven gedurende 20 jaar, in haar ogen, is elk kind een engel.

Zelfs als het kind uit de sterren, stond ze aan het hart van het kind met liefde, geduld en doorzettingsvermogen.

Ze leidde de kinderen in de township om te genieten van de prachtige muziekwereld, die de leden van de studio leidde om training te sturen om te onderwijzen en hellips; en hellip, wanneer de leraar hard heeft gewerkt, maar wanneer sommige ouders tot haar gezegd Wees een goede leraar, het is het grote fortuin van het leven, BI Dahua voelt alles.

Ze wordt begroet om de bewaker van elke zaailingen te beschermen, elke jeugd te respecteren. Het kleinere onderwijs, hoe meer u een speciale periode wilt doorbrengen, als een kind, en het hoofd van de studio van de leraar is niet inactief. Met de postpartum Tijd van het nieuwe semester van de primaire en middelbare school kleuterschool in Hefei City, handelt het Xiangyang District Education Bureau snel, uniforme regelingen, onder leiding van de voorschoolse onderwijzending Fang Minghui, de 7 soorten jonge onderwijsgroep in Xiangyang District, volgens de erkenning van het kind kennen het vermogen en de leeftijd, waardoor het leven van de kinderen dagelijks onderwijs-resource-pakketten leidt, die meer dan tweehonderd micro-video bedekken, voor jonge kinderen en ouders om te kijken. Zorgen voor dat jonge kinderen tijdens de epidemie een gelukkige en zinvolle dag kunnen doorbrengen, terwijl ouders moeten leiden tot wetenschappelijk redelijkerwijs de activiteiten van hun kinderdag.

Het lijkt een paar minuten korte video, maar het giet veel harten van de kleuterschoolleraren. Hoe te ontwerpen om de begeleiding van het leven dicht bij jonge kinderen te maken, gemakkelijk te doen, geef geen ouders om last toe te voegen, cursussen moeten gemakkelijk en interessant zijn, laat kinderen goede levende gewoonten cultiveren, kwaliteit leren en aandacht schenken aan lichamelijk en mentaal en mentaal van kinderen Gezondheidsgezondheidseducatie, ecologisch onderwijs en positieve houding ten opzichte van de optimistische levenshouding met het perspectief van kinderen kan begrijpen, en de relatie tussen mensen en natuur is voorlopig.

Hoe kleiner het kind, hoe meer opleiding moeilijker is.

Bi Dahua’s blind, in veel mensen lijken te spelen, in feite, maar het meest nodig om mijn geest, design, laat het kind ware ontwikkeling in het spel krijgen, waardoor het voor het leven wordt geserveerd.