Yunnan Ningshi: Raapzaad wekte een nieuwe golf van landelijk toerisme

Om 5 uur ‘s ochtends begon Yang Zhenghe-familie druk te zijn. De keuken zweefde uit de Sorghum, Yang Zhenghe’s vrouw legde het ei en het wilde fruit wilde fruit verzameld van Shangshan, en kwam niet aan, kwam naar de stad Stad. De rapetics van de dorpsgroep van Mountain Mountain Mountain, in een tijdje, zal de kleine kraampjes van de verkoopproducten opzetten. Yang Zhenghe is de dorpsbewoners van de dorpsgroep van het bergdorp, Tongcun Village, Tongxin-stad, de provincie Yunnan, sinds de plaatselijke plantende verkrachtingsbloem in februari van dit jaar, veel toeristen komen elke dag naar het kijken, de lokale dorpsbewoners begrijpen de kans elke dag , je komt naar de kraam, verkoop enkele boerderijproducten.

In de bergdorpsgroep zijn er nog steeds veel dorpelingen die landbouwproducten verkopen in deze koolzaad, zoals Yang Zhenghe.

Yang Zhenghui, een kleine groep bergvilla, zei dat tijdens het Mid-Autumn Festival in 2021, deze plaats nog steeds vol rode sorghum was, en na de oogst van Rode Sorghum, de Tracun Village Task Force en Village Party opgericht rond de " Eén seizoen 1 "Ecotourism Development-idee?n, gecombineerd met boerderij-reizen, door het dorpsfeestje totaal beheerde 300 hectare van raapzaad, met bloemen om toeristen aan te trekken om te onderwijzen, waarbij de ontwikkeling van het landelijke culturele toerisme leidt, waarbij het inkomen van dorpsbewoners en dubbele groei het inkomen realiseert dorpscollectieve economie.

Na het binnengaan van februari waren de koolzaadbloemen open en de kleine gele bloemen in de bergen, met de terrassen en maakten een terrasvormig bloemzee-landschap, trok een groot aantal toeristen om de kaart te bellen. "Om toeristen comfortabeler te maken, vormt de Mushan Village Group ook spontaan een patrouille team om een ??gezondheidsomgeving te behouden, deze goede kans te grijpen om de prachtige ecologische omgeving van Mount Mountain Group te laten zien.

Yang Zhenghui zei.

Volgens statistieken, sinds de opening van de raapzaad de dorpelingen van de berggroep in het dorp, realiseer je het economische inkomen van 2.000 yuan.

Na verloop van tijd wordt verwacht dat het koolzaad-koolzaad een economisch inkomen van 100.000 yuan bereikt, en de combinatie van de landbouwbrigade heeft het land van de berggroep in het dorp in staat gesteld. Volgens rapporten, de volgende stap, blijft het dorp de rol van de Party-organisatie van het landelijke Grassroots en de afdeling Residenti?le industrie van het dorpsteam, combineren van de aanpassing van de landbouwgrondindustrie en "Fuzhi Teng Zhi", continu verbeteren Voortletterdheid van het dorpscultuur, doorlopen door werkgelegenheid, aandelen, enz., het standaardiseren van plattelandsoverdrachtsmechanismen, waardoor boeren de voordelen van land toegevoegde waarde kunnen delen en zowel "rijke vakken" als "rijk" bereiken.

(DU Linyi Ninglang County Rongsi Media Center) (Editor: Xu Qian, Zhu Hongwei) Delen Laat meer mensen zien.