Sinds de vierde vergadering van het nationale comité van de politieke raadpleging van het Chinese volk is het voorstel 99,8%.

Xinhua News Agency, Beijing, China Sinds de 14e Vergadering van het Nationaal Comité van de Chinese People’s Political Consultative Conference, het CPPPCC, de deelnemers aan de CPPCC- en 6.117-voorstellen en 5039 gevallen.

Elke organizer versterkte het leiderschap van de organisatie en verdiept het voorstel om onderhandelingen te verwerken, en het saneringssnelheid was%. Liu Xincheng, vice-voorzitter van het nationale comité van de politieke raadpleging van het Chinese volk, vertegenwoordigt het Permanent Comité van het 13e Nationaal Comité van de CPPCC in de middag van de 4e, rapporteert aan de 13e vergadering van de 13e vergadering van het Westerns Conferentie.

Hij zei dat het voorstel dat suggereert dat bij het verbeteren en implementeren van het "14e vijfjarenplan", beleidsdocumenten, het bevorderen van relevant werk, om partij en nationale besluitvorming, overrekkelijke preventie en controle en economische sociale ontwikkeling te dienen, de voortgangsbijdrage van de loopbaan bevorderen . Liu Xincheng zei dat het voorstel van de economische constructie een goed werk is in "zes stabiliteit", "zes garanties" werk, versnellen de constructie van nieuwe ontwikkelingspatronen en de ontwikkeling van hoge kwaliteit. Politieke bouwvoorstellen hebben de bouw van de constructie van de socialistische democratische politiek benadrukt, die zich hechten aan een verenigd front en het bevorderen van de grootschalige erfenis.

Het voorstel van de culturele constructie heeft een hoogtepunt van het vertrouwen van het culturele vertrouwen, het erven van de bevordering van een uitstekende traditionele cultuur, een voorspoedige ontwikkeling van socialistische literatuur en kunst.

Sociale bouwvoorstellen hebben een stabiele en uitgebreide werkgelegenheid gebracht, waarbij mensen tevreden zijn met hun tevredenheid en het verbeteren van het thema van het verzekeren van het levensonderhoud van de mensen. Het voorstel voor de constructie van ecologische beschaving, gericht op continue verbetering van de milieukwaliteit, versterkt de ecologische bescherming van de belangrijkste bassins en bevordering van groene koolstofarme ontwikkeling. Liu Xincheng zei dat het Permanent Comité in het afgelopen jaar is aangedrongen op kwaliteitsori?ntatie, het werk van het voorstel is meer onderscheidend en de rol is prominenter en de resultaten zijn duidelijker.

Eerste, verbetering van de politieke stations, serveer het feest en het nationale centrum en sluit het begin "14e vijfjaren", actief de inkoop door.

De tweede is om het toezicht te vergroten en een toonaangevende rol te spelen. De derde is om te voldoen aan het gehele procesonderhandeling, de resultaten van samenhangende consensus verbeteren, de raadpleging van overleg uitbreiden en de diepte van de raadpleging uit te graven.

De vierde is om de constructie van het systeem te versterken en het werk van het voorstel te verbeteren. Liu Xin behaalde het advies van driepunts in het voorstel van de 2022: speel de voordelen van een goed voorstel, de voorstellen van het voorstel; de raadplegingskarakteristieken van een goed voorstel; speel de stimuleringsrol van goede voorstelevaluatie.