Yunnan realiseert de basale gebalanceerde ontwikkeling van County Compularisory Education

Originele titel: Yunnan realiseert de basis uitgebalanceerde ontwikkeling van provincie verplichte opleiding dit jaar het herfst semester, gelegen in de Heqing County, het noordwesten van Dali Baiyu Autonomous Prefecture, The Helong County, de vijfde-klasse leraar Jiang Zhicheng heeft een nieuwe oogst, en Het project "Issorian Classroom" op de cloud. In de popularisatie van de provincie is de gemiddelde Engelse gemiddelde score van de helples met 30 punten toegenomen.

Kwaliteit Cloud Education Resources biedt landelijke kinderen in afgelegen bergen om te genieten van effici?nte klaslokalen, het inspireren van de interesse van het plattelandsstudenten in het Engels leren, en heeft ook de gestage verbetering van het lesniveau van het landelijke lerarenproducten bevorderd. In de afgelopen vijf jaar is dit een gelukkige verandering in yunling.

Via nieuwe scholen lost Mize County meer dan 3.000 kinderen en enkele kinderen en kinderen van de stad op.

Town en Xiong County Innovation-voorbereiding, aanvullende leraren 2454, die meer hulpmiddelen voorbereid zijn op het meer dringende verplichte evenwichtige ontwikkelingsfront. Shilin Yi Autonomous County onderzoekt de lokalisatiepad van stedelijke en landelijke verplichte opleiding, de "twee kwaliteitsonderwijscirkels" in de regering van de stad en township (stad), laat de County achtjarige leraren en studenten de kwaliteitsonderwijscirkel binnenkomen.

De provinciale partijcommissie, de provinciale overheid heeft altijd gehecht aan de implementatie van het echte ding voor het levensonderhoud van de educatieve mensen, en de evenwichtige ontwikkeling van het verplichte onderwijs als basisproject van het volk van de mensen, versnelt het saldo van het onderwijsbronnen, Alle provincie (stad, district) County Compuled Education Basic Balance Stayily Advance volgens het gevestigde ontwikkelingsplan.

In 2011 heeft de provincie Yunnan algemene planning en uitgebreide inzet van de verplichte opleiding uitgevoerd en een uitgebreid ontwikkelingsdoelstelling gemaakt van de basale gebalanceerde ontwikkeling van provinciale onderwijs in 2020, en schilderde het tijdschema en de lijndiagram van de evenwichtige ontwikkeling van de verplichte opleiding.

In 2016, "Munnan Province Poverty Exit Implementation Plan" uitgegeven, een van de vijfdurige beoordeling van vijfjarige beoordeling door de evenwichtige beoordeling van nationale provincies. Deze zet is ingevoerd en de regeringen op alle niveaus hebben een consensus gevormd die het basissaldo van de verplichte opleiding moeten passeren door het basisbalans van de verplichte opleiding.

De provincie Yunnan legt de controle over het onderhoud en het onderzoek als de hoogste prioriteit van de implementatie van verplichte onderwijs, waarbij een publiciteitsonderwijs tot stand wordt gebracht, correcties, administratieve straf, aanvraag voor handhaving of een procedure aan het bestellen, waardoor elke stand-up kinderen, junior leerzaam is gegarandeerd. Het afvoertarief van ontmoedigingspercentages in de provincie, die historisch is opgelost als gevolg van slechte herfst, 129 provincies (steden, districten), hebben een dynamische reiniging van studenten. Garanderen van de verplichte educatieve fase van gemakkelijke armoedebestrijding en verplaatsingspunten voor kinderen, en de tieners zijn met succes ingeschreven.

Om de voorwaarden van de schoolonderwijsschool te verbeteren, heeft de provincie Yunnan 44,3 miljard yuan ge?nvesteerd, ge?mplementeerd "uitgebreide remellica", C-Klasse Schoolversterking, High-Speed ??Fiber Network Construction en zwakke verbeteringsverbeteringen en bekwaamheidsverbetering en vermogen verbetering, enz. . "20 Bottom line" allemaal compatibel.

In 2020 realiseerden 129 provincies (steden, districten) in de provincie de basale gebalanceerde ontwikkeling van County Compulerory Education, en de negenjarige verplichte onderwijsconsolidatie was%.

(Chen Yixi) (Editor: Xu Qian, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.